Kernactiviteiten

Wat doen we voor u?

OMS fungeert als marketing-, sales-,revenue management-, en gastvrijheid gids op de weg naar uw succes! Op basis van jarenlange ervaring bieden wij u deskundige en inspirerende ondersteuning op maat.

Samen met u en uw team pakken we de zaken constructief aan. Praktisch, systematisch en innovatief. Met een frisse kijk op uw bedrijf. Met helde commerciële analyses, creatieve actieprogramma’s, concrete stappenplannen en motiverende coaching, workshops, trainingen, interim management en recruitment. Op basis van meetbare doelstellingen en altijd vanuit uw filosofie en bedrijfscultuur.

Wij staan garant voor een professionele, flexibele begeleiding en zijn in staat u en uw medewerkers te inspireren!

Onze kernactiviteiten

Het samen met u ontwikkelen en uitvoeren van commerciële resultaatgerichte plannen, advisering en begeleiding van uw management team en coaching en training van uw medewerkers

Sinds 2002 werken we met veel passie voor ruim vijftig opdrachtgevers in de hospitality industrie en zakelijke dienstverlening. Bij diverse hotelketens, horecagroepen, bungalowparken, theaters, restaurants, conferentie- en evenementenlocaties, onderwijsinstellingen uitzendorganisaties, banken, telecombedrijven hebben we met succes projecten uitgevoerd.

Oplossingen

OMS Team

Cases en projecten

Referenties