OMS Team

Marjolijn Olland - Woudstra

Schermafbeelding_2014-11-17_om_12.19.05.png

Ging na de Hogere Hotelschool Den Haag en met een NIMA-B diploma op zak als intercedente aan de slag bij Tempo Team Amsterdam, gevolgd door commerciële functies bij Vierhand Direct Marketing en Manpower Project Support. 

De combinatie recruitment & commercie benutte ze bij Priority Telecom Nederland, waar ze als Senior Recruiter verantwoordelijk was voor diverse grote projecten. Sinds 2002 is zij eigenaar van Olland Marketing Solutions.

Naast recruitment projecten bij opdrachtgevers zoals Randstad, Versatel, ABN/AMRO, de STER, USG Groep, Startpeople, Ziggo, Roche Nederland, Nutricia, Abbvie, Albelli en DE Master Blenders begeleidt ze op pragmatische wijze sales en marketing teams.

Linkedin Marjolijn Olland - Woudstra 

Contact Marjolijn Olland: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Wouter Olland

Schermafbeelding_2014-11-17_om_12.19.33.png

Kan bogen op ruim twintig jaar ervaring in de internationale markt van de hospitality. Hij werkte als sales- en marketingmanager voor grote merken als Okura, Radisson SAS, Center Parcs en Dorint Hotels & Resorts.

Sinds 2002 is hij eigenaar van Olland Marketing Solutions in Hilversum, dat gespecialiseerd is in het ondersteunen, begeleiden en trainen van professionals in hospitality, toerisme en de theaterwereld maar ook bij diverse bedrijven in de zakelijke dienstverlening met als doelstelling het optimaliseren van motivatie, betrokkenheid, omzet en rendement.

Bij deze processen hanteert hij altijd de klant/de gast als uitgangspunt. Wouter Olland bezit een uitgebreide expertise op het gebied van coaching en training. Hij is thuis in de complexe wereld van marketing, sales, revenue management en gastvrijheid. 

Linkedin Wouter Olland 

Contact Wouter Olland: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Elmar van Krimpen 

Schermafbeelding_2014-11-17_om_12.19.19.png

Is freelance verbonden aan OMS. Hij heeft als manager en consultant ruim 20 jaar ervaring in de hospitality branche. Is onder andere verantwoordelijk geweest voor de productgroep horeca van Holland Casino, waarbij hij zich bezig hield met concept ontwikkeling, inkoop en horeca automatisering. 

Als Account Manager bij Compass heeft hij onder andere het veel omvattende cateringcontract met Regio Politie Amsterdam Amstelland geïmplementeerd. Hij heeft mede vorm gegeven aan diverse cultuur veranderingstrajecten, waarbij organisaties met een interne focus getransformeerd werden naar een klantgerichte dienstverlening. 

Hij is thuis in de complexe interpersoonlijke processen die leiden tot een optimale samenwerking, operationele uitvoering en klantgericht dienstverlening.

Linkedin Elmar van Krimpen

Contact Elmar van Krimpen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Petra Andre - Jansen 

Schermafbeelding_2014-11-17_om_12.19.46.png

Is freelance verbonden aan OMS. Ze heeft ruim 20 jaar ervaring in de internationale hospitality branch, na 16 jaar werkzaam geweest te zijn voor Le Meridien Hotels, voornamelijk in Sales & Marketing, heeft zij zich twee jaar bezig gehouden met alle Public Relations rondom de opening van Hotel Des Indes in Den Haag.

Zij is bedreven in het enthousiast maken en motiveren van mensen vooral op het gebied van verkoop en hospitality. Naast haar beheerwerkzaamheden voor een appartementen hotel, werkt zij mee aan gastvrijheidstrainingen voor voedingsconsulenten in ziekenhuizen. 

Linkedin Petra Andre - Jansen 

Contact Petra Andre: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.