Hoe krijg ik meer positieve reviews? Business case uit theater wereld

Hoe krijg ik meer positieve reviews? Business case uit theater wereld

..

Wat is de net promoter score?

..

Uit onderzoek over klanttevredenheid blijkt dat het vooral gaat om oprechte en authentieke ‘betrokkenheid’! Niet alleen omdat dit het belangrijkste is voor mensen, klanten, gasten, patiënten, maar ook omdat dit een van de belangrijke bouwstenen is om de loyaliteit te verhogen. Als je met een Net Promoter Score werkt, dan weet je dat je heel wat moet doen om er voor te zorgen dat gasten en klanten je gaan aanbevelen in hun eigen netwerk.

..

Lastig om klanten te blijven binden

..

Organisaties vinden het steeds lastiger klanten aan hen te blijven binden. Klanten hebben steeds meer keuzes, switch gedrag wordt door internet vergemakkelijkt en men vertrouwt eerder op de aanbeveling van een vriend of bekende dan op de beloften die organisaties maken. Organisaties zijn continue op zoek naar hoe zij succesvoller kunnen zijn door enerzijds potentiële klanten het makkelijker te maken om voor jou te kiezen en anderzijds door te bouwen aan duurzame en loyale relaties. Inzichten van klanten zijn nodig om de juiste keuzes te maken. Er zijn verschillende metrics waarmee de mening van klanten wordt verzameld. Welke de juiste is? Dat hangt helemaal af van het moment waarop je meet, wie je klanten zijn, wat bij jouw organisatie past en bij jouw visie op klantgerichtheid. Net Promoter Score (NPS) is een metric maar ook Customer Effort Score (CES), Customer Advocacy Score (CAS), tevredenheid en loyaliteit zijn dat en helpen je te luisteren naar je klanten en daar vervolgens naar handelen.

..

‘The ultimate question 2.0’

..

De Net Promoter Score, of kortweg NPS®, meet in welke mate klanten het bedrijf aan zouden bevelen aan hun omgeving. Het concept is in het begin van de 21ste eeuw ontwikkeld door Satmetrix, Bain & Company, en Fred Reichheld. Het begrip werd in eerste instantie populair door het boek ‘De ultieme vraag’ van Fred Reichheld en is sindsdien omarmd door toonaangevende wereldwijd opererende bedrijven als de standaard voor het meten en verbeteren van klantenloyaliteit. Kort geleden is het boek ‘De ultieme vraag – The ultimate question 2.0’ uitgebracht en te koop bij Bol.com.

..

..

Promoters | Passives | Detractors

..

NPS is een metric die aangeeft in hoeverre de dienstverlening en producten de moeite waard zijn om aan anderen te vertellen. Het heeft de laatste jaren aan populariteit gewonnen dankzij zijn eenvoud en de directe koppeling met het voorspellen van winstgevende groei. Medewerkers op alle niveaus van de organisatie begrijpen het en het opent de deur om klantgericht te veranderen en de prestaties te verbeteren. De Net Promoter Score is gebaseerd op de grondgedachte dat elk bedrijf haar klanten kan onderverdelen in drie categorieën:  Promoters, Passives, Detractors.

..

..

Hoe waarschijnlijk is het dat klanten gaan aanbevelen?

..

Mensen krijgen de vraag hoe waarschijnlijk het is op een schaal van 0 tot 10 dat ze het product en/of de diensten zullen aanbevelen in hun eigen netwerk. Respondenten die een 9 of een 10 geven worden beschouwd als ‘Promoters’, promoten actief en zijn over het algemeen loyaal. De groep die een 7 of een 8 geeft, zijn tevreden maar promoten niet of minder actief en zijn minder loyaal dan de ‘promoters’ en worden ‘Passives’ genoemd. Detractors geven een cijfer tussen de 0 en een 5, zijn ontevreden, negatief en promoten niet. Nog erger ze promoten mogelijk negatief. Besteed je geen aandacht aan ontevreden gasten dan bestaat de kans dat ze van alles gaan doen om je organisatie in een kwaad daglicht te stellen. Niet in de laatste plaats via online reviews op ZooverTripadvisorIensMeeting Review enz.

..

De praktijk en positieve reviews en ‘mond tot mond reclame’

..

De afgelopen tijd hebben we bij Olland Marketing Solutions het NPS instrument ingezet om te meten in een aantal hospitality organisaties. Zeer interessante resultaten en nieuwe inzichten over hetgeen gasten ervaren. Wat maakt mensen nou helemaal blij en wat niet? Maar nog belangrijker; waarom gaan mensen de organisatie aanbevelen aan vrienden, collega’s en kennissen?

..


..

De centrale en eerste vraag is dan ook

..

‘Op basis van uw ervaring met onze organisatie,

hoe waarschijnlijk is het (op een schaal van 0 – 10) dat u ‘onze organisatie’ aanbeveelt bij vrienden, familie of collega’s?’

..

..


..

Voordelen van de NPS Methodiek

..

Op het moment dat je honderden reacties begint te krijgen ontstaat er een beeld over hetgeen je gasten en je klanten ervaren. Grote voordeel van deze NPS methodiek is dat het de respondent weinig tijd in beslag neemt. Het kost de respondent vaak maar 30 seconden om de basis vraag te beantwoorden en een cijfer te geven. Daarnaast vraag je wat de hoofdreden is van de keuze en de subreden. Deelnemers kunnen kiezen uit vast aangegeven opties, maar ook vrije velden invullen. En dat doen ze graag en veelvuldig. Maar liefst 80% geeft een hoofdreden aan en nog eens 60% subredenen en persoonlijke aanbevelingen of kritiek in het vrije veld van de online enquête. 

..

Tips, kritische feed back en mogelijke ‘quick – wins’ 

..

In een groot theater in Nederland hebben we een onderzoek gedaan. Ruim 400 respondenten en een uitstekende score. 47% van de deelnemers gaven een 9 of een 10 en bevelen het theater aan bij collega’s, vrienden en kennissen. Maar liefst 196 deelnemers (49%) gaf een 7 of een 8 en zijn daarmee ingedeeld bij de zogenaamde ‘Passief tevreden’ bezoekers. Slechts 4% is kritisch en veelal ontvreden.  Nu kan ik alle complimenten in beeld brengen en positieve punten, maar zoals bekend zijn de kritische gasten nog wel interessanter. Hieronder een aantal kritische geluiden waar de organisatie mee aan de slag is gegaan. Natuurlijk worden de gasten allemaal persoonlijk benaderd om op de juiste manier klachten op te lossen. In de operationele afdelingen worden alle tips, kritische punten besproken die in een aantal gevallen leiden tot directe verandering.

..

Hospitality, gastvrijheid, beleving & het ‘helpen kopen’ naar een hoger niveau!

..

Uit een aantal onderzoeken bleek, mede doordat de combinatie gemaakt werd met een hele serie Mystery Calls, dat medewerkers het goed doen maar dat er nog kansen blijven liggen. Dat zit het in het nog beter neerzetten van een bijzondere ervaring voor de gast. Of het nu gaat om het ontvangst of een gesprek aan de telefoon voor het maken van een reservering. Een leuk, leerzaam en resultaatgericht veranderingstraject was het gevolg voor een aantal teams.

..

Verandering leuk maken

..

Belangrijk is dat verandering leuk wordt gemaakt en ontstaat vanuit het team zelf. De Fish Filosophy is daarbij uitstek geschikt voor. Maar deelnemers hechten vaak de meeste waarde aan het inzicht krijgen in hun eigen communicatiestijl. Dat doen we met DISC. Een praktische en inspirerende methode die mensen helpt effectiever te communiceren met gasten en opdrachtgevers maar ook zorgt voor meer begrip onderling in het team.

..

Meer verkopen en omzet genereren

..

Een derde methodiek waar we veel gebruik van maken is ‘The Perfect Service Upsell’. Teams gaan actief aan de slag met het samenstellen van een plan om ‘meer verkoop’ te realiseren. Of het nu gaat om een extra arrangement bij het boeken van een conferentieruimte, het reserveren van een hotelkamer of een theaterticket, teams zijn meer in de ‘mood’ om het gewoon te doen. De meeste deelnemers aan deze trajecten zien het niet meer als ‘verkopen’ maar als ‘helpen kopen’. En ‘helpen’ vinden de meeste mensen wel leuk!

..

Hoe kan je zelf en met je team het verschil maken?

..

Tot slot is, los van al deze methodieken, de sfeer in je organisatie waarschijnlijk het belangrijkste. Hoe gaan medewerkers met elkaar om en wat is de sfeer tussen leidinggevenden en medewerkers? In wat voor een mate zijn teams betrokken bij hun klanten, gasten en hun patiënten? En hoe kunnen individuele medewerkers het verschil maken? Daar is onderstaand filmpje misschien een mooi voorbeeld van!

..

..
..

..

59 Reactie's
 • Orizorn
  Geplaatst op 20:47h, 10 september Beantwoorden

  clomid pct dosage Some men take Clomid and assume that their low testosterone will increase to high levels.

 • Trasterve
  Geplaatst op 00:01h, 11 september Beantwoorden

  She is a wonderful women and from what i see you are too. clomid 50mg

 • Trasterve
  Geplaatst op 07:36h, 11 september Beantwoorden

  eCollection 2018. side effects for clomid

 • Trasterve
  Geplaatst op 09:53h, 11 september Beantwoorden

  i started to bleed not heavy. clomid 50 mg 079 a Participant smoking status Yes No 0 50 4 46 Participant s spouse smoking status Yes No 8 42 11 39 0.

 • LegePrign
  Geplaatst op 23:55h, 13 september Beantwoorden
 • extiche
  Geplaatst op 00:15h, 14 september Beantwoorden

  PubMed CrossRef Google Scholar. nolvadex research products for sale IVF with an egg donor or embryo donor is an option you can ask your doctor about.

 • LegePrign
  Geplaatst op 11:55h, 14 september Beantwoorden

  With behavioral therapy, ejaculation may be stimulated by combining masturbation and manual stimulation with eventual penile insertion into the vagina. nolvadex price

 • Sauddinny
  Geplaatst op 12:25h, 17 september Beantwoorden

  doxycycline no prescription us Darren McLoughlin, Jonathan McGuinness, John Byrne, Eloisa Terzo, Vilhelmiina Huuskonen, Hester McAllister, Alexander Black, Sinead Kearney, Elaine Kay, Arnold D K Hill, Harry C Dietz, J Mark Redmond Circulation 2011 September 13, 124 11 Suppl S168- 73.

 • jouscucky
  Geplaatst op 15:25h, 17 september Beantwoorden

  Penicillin G procaine is a mixture of equal- molar parts of procaine and penicillin G. doxycycline for rosacea The vials contain 500 mg 2 mmol amobarbital sodium as a sterile lyophilized powder.

 • jouscucky
  Geplaatst op 04:01h, 18 september Beantwoorden

  pruinosum since NO is known to play a role in maintaining gastric integrity by increasing mucosal blood flow and mucus secretion Bjorne et al. doxycycline 100mg price Collectively, these studies suggest that minocycline produces neuroprotective effects in multiple mechanism in several animal models and three human trials not only due to the reduction in apoptosis, neuroinflammation, and infarct size, but also in retardation in vascular injury.

 • MichaelThypolo
  Geplaatst op 22:53h, 24 september Beantwoorden

  пансионат для престарелых
  [url=https://dom-prestarelyh-vrn2.ru ]дома для престарелых[/url]
  дом престарелых
  [url=https://dom-prestarelyh-samara2.ru]дом престарелых[/url]

 • adjunse
  Geplaatst op 06:21h, 08 oktober Beantwoorden

  Levi Schaffer, F lasix medicine At that time, the mysterious stone was already traversing the entire ghost town

 • appeant
  Geplaatst op 11:58h, 08 oktober Beantwoorden

  s not going to help us does lasix cause constipation Chemotherapy, FAC portion

 • appeant
  Geplaatst op 05:16h, 09 oktober Beantwoorden

  Aging Ketogenic Diet in Cancer Therapy hctz vs lasix In conclusion, CAPE relatively improved the anticancer activity of TAM in both in vitro and in vivo models via its apoptotic and angiostatic potentials

 • Virmerumn
  Geplaatst op 22:13h, 13 oktober Beantwoorden

  1038 srep03574 2014 cialis online reviews

 • Trierry
  Geplaatst op 04:22h, 14 oktober Beantwoorden

  according to CACCI founder and President Roy Hastick, who recently announced this yearГў cheapest cialis available Therefore, the spectral data were in full agreement with the expected structure of the compound 5c Figure 3 and Table S2

 • Trierry
  Geplaatst op 00:00h, 15 oktober Beantwoorden

  cialis buy online usa However, zoledronic acid did reduce the development of bone metastases hazard ratio HR, 0

 • Knimike
  Geplaatst op 16:06h, 25 oktober Beantwoorden

  Lose weight safely here stromectol active ingredient

 • Knimike
  Geplaatst op 21:01h, 26 oktober Beantwoorden

  Surgical treatment has been reported to be problematic secondary to dural ectasias, and poor bone stock 18, 21 stromectol online buy

 • Knimike
  Geplaatst op 01:47h, 01 november Beantwoorden

  If the fluid is visualized in the cavity, the endometrium is measured by combining the anterior and posterior endometrial thicknesses separately without including the fluid stromectol walmart canada Of note, a higher incidence of secondary cancer was not noted in the IES 72 events exemestane vs

 • eNjoymn
  Geplaatst op 01:56h, 08 november Beantwoorden

  29 of case patients, followed by C HEK2, at a prevalence of 1 tamoxifen citrate side effects

 • eNjoymn
  Geplaatst op 08:26h, 08 november Beantwoorden

  The mechanisms by which ATF2 regulates the growth and migratory ability of TAMR cells in comparison with MCF7 was evaluated by microarray gene expression analysis of both cell lines before and after ATF2 silencing cost of tamoxifen Our data provide a rationale for considering short term TAM treatment for women who do not breastfeed to reduce risk of BC

 • anaerstah
  Geplaatst op 22:27h, 08 november Beantwoorden

  The city was bathed in light as America celebrated the 237th anniversary of its independence buy priligy in usa

 • anaerstah
  Geplaatst op 01:24h, 09 november Beantwoorden

  does priligy work There is considerable evidence suggesting that BM derived cells invade growing tumors

 • anaerstah
  Geplaatst op 10:32h, 09 november Beantwoorden

  priligy without prescription Wilbert TBGmrLGhPJyMlNL 6 19 2022

 • eNjoymn
  Geplaatst op 08:47h, 13 november Beantwoorden

  where to buy nolvadex reddit Finally, while some of the Br transgenic mice may contain a single Br transgene, others may consist of multiple transgene copies, thereby allowing the production of an immense number of possibilities for color combinations to be expressed in each cell for example see 16

 • sheence
  Geplaatst op 23:20h, 13 november Beantwoorden

  clomiphene goodrx coupon zocor bisoprolol nombres comerciales en mexico Гў

 • Edgeply
  Geplaatst op 23:27h, 13 november Beantwoorden

  order doxycycline Among these proteins, transcription factors play a crucial role

 • Edgeply
  Geplaatst op 22:48h, 14 november Beantwoorden

  For most women, their breast cancer is not caused by BRCA but does run in families, so what genes are responsible doxycycline 100mg twice a day for covid

 • Spoowlsor
  Geplaatst op 07:08h, 15 november Beantwoorden

  This imaginative act is the your reader may have begun movie makes this stage relevant is lasix a water pill

 • Spoowlsor
  Geplaatst op 14:59h, 15 november Beantwoorden

  lasix water pill side effects D, MCF 10A cells were untreated diamonds and treated with 5 Ојmol L GO 201 squares or CP 1 triangles each day for the indicated times

 • sheence
  Geplaatst op 00:17h, 16 november Beantwoorden

  approximately 5 mos of that medication I can t imagine having to take it for 5 years over the counter clomid

 • Spoowlsor
  Geplaatst op 13:08h, 16 november Beantwoorden

  It was taken to a Land Speed Record by 1920s British racing driver Henry Seagrave with a speed of 203 another name for lasix However, in the post chemo RPLND patient the likelihood of ejaculatory dysfunction higher

 • Edgeply
  Geplaatst op 21:34h, 17 november Beantwoorden

  pazopanib will increase the level or effect of atogepant by Other see comment buy doxycycline eu Continuous low dose oral chemotherapy for adjuvant therapy of splenic hemangiosarcoma in dogs

 • sheence
  Geplaatst op 01:10h, 18 november Beantwoorden

  Medial thinning was considered when the thickness of the media was thinner than that of the surrounding area, and the absence of the tunica media was noted as medial depletion body building forum clomid In comparison to ESR1 non mutated ER positive cases, ESR1 mutated cases demonstrated significantly higher percentage of tumor cells with ER and PR expression, an increased tendency for overall distant metastasis and liver metastasis, higher frequency of FGF3 4 19 mutations, lower frequency of TP53 mutation, but no difference in overall survival and metastatic recurrent intervals

 • amurdybam
  Geplaatst op 06:17h, 19 november Beantwoorden

  Serous carcinoma with solid pattern ivermectin for scabies

 • amurdybam
  Geplaatst op 10:32h, 19 november Beantwoorden

  In the Enerly and METABRIC validation datasets, the hMAPK miRNA signature was significantly associated with cancers that are ER P values Enerly, 2 buy stromectol 12mg It has been established in numerous studies that RAS play a role in the progression of various cancers such as breast cancer

 • amurdybam
  Geplaatst op 00:54h, 20 november Beantwoorden

  in 2002 where they were held on armed robbery charges durvet ivermectin told jurors that Ponzo was not a made member or an associate of the Mafia

 • Edgeply
  Geplaatst op 08:21h, 21 november Beantwoorden

  Communication and Support was spot on the entire process doxycycline hyclate side effect

 • Spoowlsor
  Geplaatst op 05:09h, 22 november Beantwoorden

  half life of lasix haloperidol increases and lisdexamfetamine decreases sedation

 • sheence
  Geplaatst op 19:41h, 22 november Beantwoorden

  obtained from cells, tissues or cDNA expression libraries derived from cells or tissues of any primate, rodent including murine, avian, ovine, bovine, equine, canine, feline, insect species, e clomid forsale PMID 14560932

 • amurdybam
  Geplaatst op 00:58h, 23 november Beantwoorden

  stromectol for sale The influence of metabolic factors for nonalcoholic fatty liver disease in women

 • Duanymn
  Geplaatst op 21:18h, 25 november Beantwoorden

  There are many online casino apps, but you must know which ones you like so that you can play your game. First things first, we always begin our casino ratings with a background and safety check. Security is incredibly important when gambling online, particularly when playing for real money. So, we make it our priority to double check the security credentials of any casinos we recommend. We look into encryption standards, safety protocol and data handling procedures to ensure that players are well protected and financial information is secure. Those Philippines casino players who paid attention to our selection of the best online casinos noticed they all had great bonuses. Nothing in land-based casinos can top a matching bonus that triple the initial deposit and dozens of free spins. It is only possible to get all those extra shots by registering and betting on the online casino games. https://rylankcqf209754.blogrenanda.com/18087486/online-roulette-free-play-no-deposit Check our regularly updated list of no deposit bonus offers for online casinos in 2022. Find the most updated and valid no deposit bonus codes at your favorite online casinos. Hours of Operation: You can avail of free money when playing online slots mostly because online casinos offer free spins in their welcome bonus. From time to time, you may also get these free spins through limited-time promotions offered by online casinos. Not only you don’t have to deposit any money in order to play, the free spins also qualify for a withdrawal of certain amount of your winnings. So in essence, you play free slots with the free spins offered, but if you meet the threshold of the wagering requirements – you can cash out what you’ve won, up to a certain amount. Why would the casinos offer this type of free slots bonus? It’s simply a way for them to promote their brand and compete with the rest of the online casinos. And at the same time they are hoping to gain a customer, once they enjoy the free casino games, and would possibly become interested in playing for real money.

 • JoshuaZidge
  Geplaatst op 10:33h, 28 november Beantwoorden

  buying prescription drugs canada ed pills online canada

 • Jeffreyhip
  Geplaatst op 16:32h, 29 november Beantwoorden

  https://zithromaxpills.store/# purchase zithromax z-pak

 • Tommiedix
  Geplaatst op 11:23h, 30 november Beantwoorden

  ivermectin lotion cost stromectol tablets
  https://zithromaxpills.store/# zithromax buy online
  [url=https://valtrex.pro/#]valtrex medicine purchase[/url] cheap valtrex generic

 • CurtisEmome
  Geplaatst op 01:15h, 01 december Beantwoorden

  [url=https://prednisonepills.site/#]prednisone without prescription 10mg[/url] generic prednisone cost

 • Jeffreyhip
  Geplaatst op 02:04h, 01 december Beantwoorden

  https://prednisonepills.site/# where to get prednisone

 • DavidBig
  Geplaatst op 05:21h, 01 december Beantwoorden

  https://zithromaxpills.store/# zithromax canadian pharmacy

 • Tommiedix
  Geplaatst op 00:14h, 02 december Beantwoorden

  metformin hcl 500 glucophage metformin
  https://zithromaxpills.store/# zithromax 500 mg lowest price drugstore online
  [url=https://prednisonepills.site/#]prednisone 2.5 mg cost[/url] buy prednisone 20mg

 • EdwardMor
  Geplaatst op 14:58h, 02 december Beantwoorden

  https://datingsiteonline.site/# totally free dating sites local
  [url=https://pharmacyshippingtousa.icu/#]canadian pharmacy voltaren[/url] canada drug

 • RobertRox
  Geplaatst op 18:07h, 02 december Beantwoorden

  plentyoffish free personals site
  https://datingsiteonline.site/# free web girl
  [url=https://tadalafil20mg.fun/#]tadalafil tablets 20 mg online[/url] tadalafil tablets in india

 • WillisMic
  Geplaatst op 16:54h, 03 december Beantwoorden

  prescription online canadian mail order meds

 • Antoniospige
  Geplaatst op 17:44h, 03 december Beantwoorden

  https://canadiandrugpharmacy.best/# canadadrugpharmacy com

 • EdwardMor
  Geplaatst op 04:16h, 04 december Beantwoorden

  https://canadiandrugpharmacy.best/# canadian pharmacy sarasota
  [url=https://sildenafil100mg.store/#]cheap sildenafil 100[/url] sildenafil purchase canada

 • RobertRox
  Geplaatst op 11:12h, 04 december Beantwoorden

  personal ads free dating kostenlos in sz
  https://pharmacyshippingtousa.icu/# best canadian pharmacy no prescription
  [url=https://pharmacyshippingtousa.icu/#]canada prescriptions[/url] canadian drug prices

 • WillisMic
  Geplaatst op 11:08h, 05 december Beantwoorden

  canada tadalafil generic purchase tadalafil online

 • Antoniospige
  Geplaatst op 12:05h, 05 december Beantwoorden
 • EdwardMor
  Geplaatst op 17:13h, 05 december Beantwoorden

  https://sildenafil100mg.store/# sildenafil tablets 100mg
  [url=https://datingsiteonline.site/#]asians dating site[/url] best app for meetings online free

Geef een reactie