The singing nurse

The singing nurse

Patiënten die hem hoorden terwijl hij door de gangen liep en oude liefdesliedjes en Broadway-hits omhelsden, begonnen te vragen of hij voor hen zong. Al snel werd een serenade bij de zieken een onderdeel van zijn dagelijkse ritten en kreeg hij de naam ‘The Singing Nurse’.

 

 

Wilt u aan aan de slag met Gastvrijheid | Hospitality | Klantbeleving?

Bel dan naar 035-6247915, mail naar info@ollandmarketing.com of stuur een bericht via het contactformulier

We geloven in maatwerk en stellen altijd en programma samen dat past bij uw medewerkers en organisatie. Ons kantoor hebben we in Hilversum maar zijn uiteraard landelijk actief. Wilt u een keer met ons afspreken? We komen graag langs voor een persoonlijke kennismaking om uw wensen en doelen te bespreken.

 

Geen reactie's

Geef een reactie