Trainer | Coach | Interim

Even voorstellen

..

..

We zijn een ervaren en enthousiast team. We houden van maatwerk op basis van jouw doelen en wensen. We maken het praktisch en zorgen voor resultaten en borging.  Goede trainers weten wat er speelt in de praktijk. Dat betekent dat wij altijd tenminste de helft van onze tijd besteden aan interim opdrachten. ‘Hands-on’ samen met teams op aan de slag. We vinden dat vooral ook leuk en inspirerend!

..

Wouter Olland

..

Linkedin

Wouter heeft een Hotelschool en een HBO Leisure | Events Management achtergrond. Heeft een lange ervaring in de internationale markt van de hospitality. Hij werkte als sales- en marketingmanager voor grote merken als Hotel Okura Amsterdam, Radisson SAS Hotels, Center Parcs en Dorint Hotels & Resorts. 

..

Sinds 2002 is Wouter eigenaar van Olland Marketing Solutions in Hilversum, dat gespecialiseerd is in het ondersteunen, begeleiden en trainen van professionals in hospitality, toerisme en de theaterwereld maar ook bij diverse bedrijven in de zakelijke dienstverlening met als doelstelling het optimaliseren van motivatie, betrokkenheid, omzet en rendement. Bij deze processen hanteert hij altijd de klant/de gast als uitgangspunt. Wouter Olland bezit een uitgebreide expertise op het gebied van hospitality coaching en training. Hij is thuis in de complexe wereld van marketing, sales en gastvrijheid. 

..

Wouter is gecertificeerd door DISC Factor Nederland voor DISC Basis Communicatiestijlen Analyse [2014], De 3D DISC Analyse methodiek [Denkstijlen en Drijfveren] in 2016 en  voor de DISC Team Methodiek [2021]. 

..

    

.


Bea Smink 

..

Linkedin

. . 

Is freelance verbonden aan OMS en is een van de ervaren Hospitality Trainers en Coaches. Na de Hogere Hotelschool Den Haag startte zij haar carrière bij Hyatt Hotels in Brussel waar zij werkte in Rooms Division and banqueting.  Zij vervolgde haar carrière in banqueting en evenementen in Nederland en wel bij de Koninklijke Nederlandse Jaarbeurs. In de 11 jaar dat zij daar werkzaam was, werkte zij achtereenvolgens in congressen, evenementen en vakbeurzen.

..

In 2000 werd het tijd voor een eigen bedrijf en startte zij organisatiebureau Smink & Co. In haar dagelijks werk combineert zij nu het organiseren van congressen, zakelijke bijeenkomsten, beurzen en themapleinen op beurzen met gastvrijheid. Sinds 2010 is Bea verbonden als freelance hospitality trainer – coach en online tutor voor de Hotelschool The Hague Hospitality Concultancy met als specialisaties gastvrijheid, gastvrij gedrag en gastvrije communicatie.

..

…..