Workshop Fish!

Workshop Fish! 

.

Halve dag

..

..

Leer weer ’te spelen’, ‘je houding te kiezen’, ‘mensen blij te maken’ en ‘erbij te zijn’ door het inspirerende verhaal van een vismarkt in Seattle. Een doodgewone vismarkt. Alhoewel; vroeger was het nog een gewone viswinkel, waar het eigenlijk niet zo leuk werken was: saaie, lange werkdagen, de stank van de vis en de kou van de koeling. Op een dag doorbraken ze de sleur: ze gingen spelen met hun producten, met hun publiek en met elkaar.

..

Resultaat & deze workshop helpt je om

.

  • Nadat je de Fish film bekeken hebt jullie eigen koers te bepalen
  • Samen van gedachten te wisselen op welke wijze jullie klanten, bezoekers en relaties positief kunnen verrassen

.

Learning by doing        Leuk, leerzaam, resultaatgericht

.

Persoonlijke unieke DISC communicatiestijlen analyse

..

Tot slot komt er een stukje psychologie om de hoek kijken als we gaan werken met de DISC Analyse. Elke deelnemer krijgt een uniek inzicht in zijn of haar communicatiestijl. Na de online vragenlijst en analyse krijgen deelnemers een rapport en een werkboekje. In dit werkboekje staan opdrachten waarmee je communicatie met je gasten direct kan verbeteren. In zowel je gesprekken, maar ook bij het oplossen van klachten en het omgaan met weerstand kan je DISC praktisch toepassen. Na een aantal weken organiseren we een terugkom online sessie om resultaten met elkaar te delen. Na de workshops kan je gebruik maken van twee maanden online-coaching.

..

..

Investering | meer informatie | inschrijven  

.

Duur: 1 dag | € 395,- p.p. excl. 21% BTW.

Locatie: Utrecht

..

Direct inschrijven

..

..

In-company | Maatwerk

..

Deze workshops kunnen we ook ‘In-company’ verzorgen. Neem s.v.p. even contact op zodat we jouw specifieke doelen en wensen kunnen bespreken. Dan stellen we een maatwerk voorstel samen.  info@ollandmarketing.com of stuur een bericht via het contactformulier

..

..

..

Protocol veilig trainen:

..

..

..