Gastvrijheid en klantbeleving verbeteren

Gastvrijheid en klantbeleving verbeteren

..

Je wilt de punten op de ‘i’ zetten als het gaat om gastvrijheid. Je team doet het wellicht al goed, maar hoe maak je het team ervan bewust van dat ze net even die extra stap kunnen zetten? Die stap waar klanten, gasten en bezoekers blij van worden. Een positieve beleving die doorverteld wordt en uw organisatie meer fans gaat opleveren. Je wilt dat de kwaliteit omhoog gaat maar, maar hoe zorg je er voor dat deze verandering breed in de organisatie wordt opgepakt?

..

‘Dat gedoe rondom gastvrijheid! Het gaat toch goed zo?’

..

Dat horen we regelmatig. Veel mensen zijn er ook van overtuigd dat ze het best wel goed doen. Maar je gasten en klanten denken daar misschien anders over. Zij komen met reviews en feedback die er af en toe niet om liegt. Loop je daar ook tegen aan? Medewerkers die het al jarenlang op een bepaalde wijze doen en daar zelf wel happy mee zijn? Hoe maak je mensen hiervan bewust? Wat is er nodig om medewerkers te inspireren het anders te gaan doen? 

.

‘Learning by doing’ – Direct toepassen in de praktijk

Wij werken met allerlei gecertificeerde werkvormen en methodes die al jarenlang hun kracht hebben bewezen. Wij merken dat het vooral ‘leuk, leerzaam en resultaatgericht’ moet zijn. We geloven in ‘learning by doing’ en dat betekent dat we snel met je team aan de slag gaan. Dat zorgt ervoor dat de nieuwe inzichten, houding, gedrag en technieken uitgeprobeerd kunnen worden in de praktijk om gastvrijheid en klantbeleving te optimaliseren.

..

Wil je ook aan de slag met je team? Ga naar aanbod Workshops Gastvrijheid | Klantbeleving 

..

..

..

 

Nu direct al zien voor wie we werken? Ga dan naar BUSINESS CASES

Workshops

.

.. 

.