Wat we doen: Gastvrijheid, klantbeleving, omzet, rendement verbeteren

Wat we doen: Gastvrijheid, klantbeleving, omzet, rendement verbeteren

 


 

Onze passie is gastvrijheid en klantbeleving verbeteren en bij te dragen aan het vergroten van omzet en rendement in uw organisatie. Onze projecten draaien altijd om gastvrijheid en klantbeleving verbeteren. Het achterliggende doel is natuurlijk het verbeteren van omzet en rendement. We hebben hier inmiddels 15 jaar intensieve ervaring mee en bestaan uit een team van ervaren Hospitality Trainers & Coaches.

 

We zijn mensen uit de praktijk en hebben een frisse en objectieve kijk op uw organisatie. Het zijn altijd wat langer lopende verander programma’s. Wij staan garant voor een professionele, flexibele begeleiding en zijn in staat u en uw medewerkers te inspireren! Graag gaan we met u in gesprek. Onze aanpak is praktisch, resultaatgericht en zorgt ervoor dat de verandering geborgd wordt. Resultaat is waar het om draait. We werken met veel plezier voor allerlei hospitality organisaties, hotels, theaters, evenementen locaties, attractieparken, city marketing organisaties maar ook voor onderwijs, ICT, retail en zakelijke dienstverlening. 

 

Direct een vraag, contact of kennismaking inplannen?

 

Bel, app of mail me s.v.p. op 06-24251156 | 035 – 6247915 |  wouter@ollandmarketing.com Wouter Olland  [Partner Olland Marketing] Linkedin

 

gastvrijheid en klantbeleving verbeteren

 

Gastvrijheid en klantbeleving verbeteren 

 

U wilt de punten op de ‘i’ zetten als het gaat om gastvrijheid en klantbeleving. Uw mensen doen het wellicht al goed, maar hoe maak ik het team ervan bewust van dat we net even die extra stap moeten gaan zetten? Die stap waar klanten, gasten en bezoekers blij van worden. Een positieve beleving die doorverteld wordt en uw organisatie meer fans gaat opleveren. Je wilt dat de kwaliteit omhoog gaat maar, maar hoe zorg je er voor dat deze verandering breed in de organisatie wordt opgepakt? Niet alleen bij een paar mensen maar bij de hele club? En hoe gaan we dit borgen? Hoe gaan we het zo objectief en inspirerend mogelijk meten?

 

Ik wil klantbeleving en gastvrijheid verbeteren (klik hier)

 

Omzet en rendement verbeteren

 

U en uw team willen een stap zetten om omzet en rendement te optimaliseren. Uw mensen doen het wellicht al goed, maar waar liggen kansen om slimmer en meer adviserend te verkopen, de principes van ‘Consultative Selling’ toe te passen of professioneler te onderhandelen? Hoe stellen we een praktisch (On-line) Marketing & Sales Plan samen en hoe zorgen we ervoor dat mensen het ook secuur gaan uitvoeren? Hoe kan je als theater, schouwburg, evenementenlocatie, congresgebouw slimmer de zakelijke markt bewerken of er voor zorgen dat je theaterkassa team effectiever wordt? Waar liggen er voor onze kansen om door middel van Revenue Management ons rendement te verbeteren?

 

Ik wil omzet en rendement verbeteren (klik hier)

 

 


 

Voorbeelden | Business Cases | Resultaten | Referenties | Opdrachtgevers: 

 

Business Cases, Resultaten | Voorbeelden en Referenties

Totaaloverzicht opdrachtgevers: |  Hospitality | Theaters  |  City Marketing | Leisure Zakelijke dienstverlening  | HBO | Onderwijs

 

Wilt u met uw team en in uw organisatie

 

gastvrijheid en klantbeleving verbeteren        Omzet verbeteren rendement verbeteren

 

En van gedachten wisselen wat wij voor u en uw team kunnen betekenen?

Bel dan naar 035-6247915, mail naar info@ollandmarketing.com of stuur een bericht via het contactformulier

 

We geloven in maatwerk en stellen altijd en programma samen dat past bij uw medewerkers en organisatie. Ons kantoor hebben we in Hilversum maar zijn uiteraard landelijk actief.  We komen graag langs voor een persoonlijke kennismaking om uw wensen en doelen te bespreken.