Wat we doen:

Team & Organisatie ontwikkeling

..

Waar liggen er kansen in jouw team om de samenwerking en communicatie te optimaliseren? Hoe kan je samen nog leuker worden richting je klant, bezoeker, gast of client? Op welke wijze kan je op een veilige, leuke en inspirerende wijze meer inzicht krijgen in je collega’s hun voorkeuren, communicatie, drijfveren en denkstijlen?

..

Ik wil mijn team en organisatie ontwikkelen 

..

..

Gastvrijheid en klantbeleving optimaliseren 

.

Je wilt de punten op de ‘i’ zetten als het gaat om gastvrijheid en klantbeleving. Je team doet het wellicht al goed, maar hoe maak je het team ervan bewust van dat ze net even die extra stap moeten gaan zetten? Die stap waar klanten, gasten en bezoekers blij van worden. Een positieve beleving die doorverteld wordt en uw organisatie meer fans gaat opleveren. Je wilt dat de kwaliteit omhoog gaat maar, maar hoe zorg je er voor dat deze verandering breed in de organisatie wordt opgepakt?

..

.Ik wil gastvrijheid en klantbeleving optimaliseren

.


.

Rendement en omzet verbeteren

..

Waar liggen kansen om slimmer en meer ‘adviserend te verkopen’ en de principes van ‘Consultative Selling’, ‘Account Management’ of Up & Cross Selling toe te passen? Hoe stellen we een praktisch (On-line) Marketing & Sales Plan en borgen we de uitvoering? Hoe kan je als hotel, theater, congres | evenementenlocatie, Regio Marketing Organisatie of VVV slimmer de markt bewerken en er voor zorgen dat je team effectiever en de cultuur commerciëler wordt?

..

Ik wil rendement en omzet verbeteren

..

Interim Support 

..

Heb je snel tijdelijke support nodig om een collega te vervangen vanwege een verlof of uitval? Moet er een project van de grond komen of ‘even’ iemand van buitenaf met een positief kritische blik aan het team toegevoegd worden? We hebben er veel ervaring mee en doen het graag! 

..

Ik heb Interim Support nodig 

..

..

..

Nu direct al zien voor wie we werken? Ga dan naar BUSINESS CASES

.

..

..

.