Interim

Heb je tijdelijke support nodig?

..

Heb je snel tijdelijke support nodig om een collega te vervangen vanwege een verlof of uitval? Moet er een project van de grond komen of ‘even’ iemand van buitenaf met een positief kritische blik aan het team toegevoegd worden? We hebben er veel ervaring mee en doen het graag! 

..

Project Marketing | Campagne & online Marketing | Sales Management | Gastvrijheid | Team Coaching

..

Behalve te werken als trainer en als coach, voeren we al jarenlang met veel plezier interim opdrachten uit. Wouter Olland wordt dan ingezet als Project Marketeer, Sales Coach of Marketing & Sales Manager. Bea Smink werkt dan vooral in de rol als organisator of als gastvrijheid coach.

..

..


..

Wouter Olland | Interim 

..

‘Praktische, resultaatgerichte veranderaar’. Voornamelijk  bezig met nieuwe kansen, de toekomst, ondernemers en vooral B2B & Leisure marketing, communicatie en sales. Daar zit mijn passie. Maar ook vooral mensen leren kennen, relaties en opbouwen. Hiermee een kwalitatief en mooi netwerk opgebouwd. Ik weet snel mijn weg te vinden binnen een organisatie, maar ik ben vooral gericht op de markt, de vraag en het aanbod. Op basis daarvan koers kiezen, een plan maken en strategie bepalen. Momenteel werk ik met veel plezier voor Marketing Groningen en Merk Fryslân in een interim | Project Managementrol en trainer/coach. En dat bevalt me goed. In zowel de uitvoerende als de coachende rol heb ik een ‘Hands-on’ mentaliteit. Kwaliteit voor zowel de inhoud, de ‘output’ als het team en de stakeholders zijn hierbij voor mij altijd leidend!’ Op dit moment nog 2 dagen beschikbaar voor een nieuwe opdracht.   

..

Interesse in een kennismaking?

..

Wil je kennismaken en van gedachten wisselen over de mogelijkheden dan horen we dat graag! Een persoonlijke kennismaking, liefst ‘live’ als dat kan of anders online is natuurlijk makkelijk en snel te regelen. Mail: wouter@ollandmarketing.com     | App/ Telefoon: 06-24251156

..

..

Ervaren Hospitality Trainers en Coaches..

..

Actuele opdrachten

..

Marketing Groningen | Merk Groningen – [Gestart September 2020 – heden]

Coaching Sales Team vanuit disciplines: Online, Travel Trade, Groningen Store, VVV team, Marketing Campagnes. 

Meer lezen over deze opdracht ga naar Business Case Marketing Groningen 

..

Merk Fryslân | Meet in Friesland – [Gestart Juli 2020 – heden] 

Marketeer | Marketing Project Manager – Strategie en implementatie van online marketing campagnes gericht op de MICE markt. 

Meer lezen over deze opdracht ga naar Business Case Merk Fryslân

..

..

..

Afgeronde interim opdrachten

..

Van der Valk Hotels & Resorts – Marketing & Sales Manager 15 hotels – Business Case Van der Valk 

Pure Benefit – Senior Account Manager | Business development

Dorint Hotel Schiphol Amsterdam – Marketing Project Manager MICE Campagne

NHL Stenden Hogeschool – Ontwikkelaar & Part-time Docent Marketing – Business Case NHL Stenden 

..

Linkedin

..

..

 

..