Ik wil omzet en rendement verbeteren

Rendement en omzet verbeteren

..

Waar liggen kansen om slimmer en meer ‘adviserend te verkopen’ en de principes van ‘Consultative Selling’, ‘Account Management’ of Up & Cross Selling toe te passen? Hoe stellen we een praktisch (On-line) Marketing & Sales Plan en borgen we de uitvoering? Hoe kan je als hotel, theater, congres | evenementenlocatie, Regio Marketing Organisatie of VVV slimmer de markt bewerken en er voor zorgen dat je team effectiever en de cultuur commerciëler wordt?

..

..

Mag ik het even op mijn eigen manier doen?  

 

Sales mensen zijn vaak redelijk eigenwijs en hebben vrijheid nodig om het op hun manier te doen. Dat werkt vaak het beste. Maar waar liggen er nog kansen om slimmer en meer ‘adviserend te verkopen en de principes van ‘Consultative Selling’ toe te passen? Hoe kan je ondanks jarenlange ervaring je toch weer verder te ontwikkelen?

‘Learning by doing’ – Direct toepassen in de praktijk

.

Wij werken met gecertificeerde werkvormen en methodes die al jarenlang hun kracht hebben bewezen. Wij merken dat het vooral leuk, leerzaam en resultaatgericht moet zijn. De veranderingstrajecten zorgen altijd voor concrete verandering die merkbaar is voor de opdrachtgever.. We geloven in ‘learning by doing’ en dat betekent dat we al snel met je team praktisch aan de slag gaan. Dat zorgt ervoor dat de nieuwe inzichten, houding, gedrag en technieken uitgeprobeerd kunnen worden in de praktijk.

Wil je ook aan de slag met je team? Ga naar aanbod Workshops Sales | Marketing 

..

..

..

..

Nu direct al zien voor wie we werken? Ga dan naar BUSINESS CASES

..

..