'Verkopen voor Banquet & Event Sales'

Schermafbeelding 2014-10-14 om 14.59.20 

'Verkopen voor Banquet & Event Sales'

2 dagen van 09.00 uur - 17.00 uur op locatie bij opdrachtgever  -  speciale aanbieding nu € 395,- per persoon op basis van tenminste 6 deelnemers. 

Je werkt bij een afdeling banquet reserveringen of (event) sales en hebt veel contact met opdrachtgevers die vragen om informatie of een banquet reservering willen maken. Ondanks dat je onder een bepaalde tijdsdruk werkt, wil je de gast optimale service verlenen maar daarbij niet teveel tijd verliezen. Wat je nodig hebt, zijn goede vragen en technieken om (zo snel mogelijk) te achterhalen wat de gast wil.

Ook wil je leren hoe je door de juiste vragen te stellen de beste voorstellen kunt doen. Voorstellen waar gasten en opdrachtgevers blij van worden, omdat je in staat bent wensen te vertalen in voordelen. Of het een zakelijke groep betreft, een grote conferentie of een familiediner, met deze training kun je de gast en de opdrachtgever nog meer van dienst zijn. Wat is een professionele aanpak om (nieuwe) gasten en opdrachtgevers enthousiast te maken om voor jouw locatie te kiezen? Het komt allemaal aan de orde in deze training! We gaan snel en praktisch oefenen door inspirerende rollenspellen en herkenbare situaties uit jouw dagelijkse praktijk. Nieuwgierig naar actuele referenties

Onderwerpen

 • Wat is verkopen en wat is helpen kopen? 
 • De stappen in het verkoopproces
 • Behoefte bepaling & slimme doorvraagtechnieken
 • Kenmerken vertalen in relevante voordelen
 • De meest succesvolle stappen van je sales gesprek
 • Zonder angst omgaan met bezwaren en weerstand
 • De business binnenhalen
 • Een effectieve follow-up & after sales 

Resultaat & deze training helpt je om

 • Professioneler over te komen bij je opdrachtgever 
 • De basis communicatie- en verkoopvaardigheden te leren
 • Effectiever opdrachten binnen te halen

Geschikt voor

Deze training is zeer geschikt voor medewerkers die dagelijks (potentiële) gasten en opdrachtgevers te woord staan aan de telefoon op een afdeling banquet sales of zaalreserveringen. 

Tijdsduur en investering

2 dagen - € 395,- per persoon op basis van deelnma van ten minste 6 personen en exclusief 21% BTW en locatiekosten (lunch/zaal). Deze investering is inclusief inclusief een certificaat voor de deelnemers, voorbereidingen, telefonische intake, materialen, deelnemermap, rechten voor gebruikte instructiefilms en hand-outs.  

Training wordt gegeven door Wouter Olland 

 

 

Reserveren en meer informatie: 

Olland Marketing Solutions, Mozartlaan 25, 1217 CM Hilversum

Telephone: 035-6247915

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.