Training Acquisitie & New Business Sales 2.0

Acquisitie & New Business Sales

 

Training Acquisitie & New Business 2.0

 

Je bent verantwoordelijk voor de sales en bent de uitdaging aangegaan om nieuwe opdrachten uit de zakelijke markt te halen. Dat betekent actief acquireren bij bestaande relaties, maar zeker ook nieuwe potentiële opdrachtgevers benaderen. Dus het (online) en gebruikmakend van o.a. Social Media ‘zoeken, vinden en binden’ van relaties. Dat gaat niet binnen een week en het gewenste resultaat kost tijd. Dus je moet ook veel ‘zaaien’ en ‘water geven’. Dat betekent veel persoonlijk klantcontact, prospects benaderen, een netwerk opbouwen en goed contact blijven houden om kansen te signaleren. Het gaat natuurlijk om het ‘oogsten’, liefst zo snel mogelijk. Dat is niet eenvoudig. Het binnenhalen van van nieuwe business kost tijd en vereist een goede strategie. Vooral tegenwoordig waarbij Linkedin, Social selling en Content Marketing steeds belangrijker worden. 

 

‘Social selling’ en ‘First Time Users’ 

 

Hoe ga je dat nou aanpakken en wat zijn de beste stappen? Waar zit de business en hoe zorg je ervoor dat je professioneel overkomt bij een directeur, een marketing manager of een doorgewinterde office manager? Wat verwacht een congresorganisatie bureau en welke eisen stelt een meeting planner? Op welke manier ga je contacten leggen en zorgen dat er afspraken in je agenda komen met interessante beslissers. Hoe maak je boekers en beslissers enthousiast en nieuwsgierig om bij jou langs te komen en de mogelijkheden van jouw bedrijf te bekijken en te bespreken? Welke vragen kan je stellen om potentieel voor de gehele groep in kaart te brengen? In de training sessies gaan we praktisch van start. Dat betekent dat we snel gaan oefenen met (telefoon) gesprekken. Gesprekken met als doel het binnenhalen van nieuwe business en gesprekken met bestaande accounts en ‘First Time Users’ voor nieuwe opdrachten. Ook besteden we aandacht aan nieuwe manieren om te acquireren zoals ‘Social Selling’ en hoe je Social Media en Linkedin kan inzetten om aan nieuwe opdrachten te komen voor je locatie.

 

Learning by doing        Leuk, leerzaam, resultaatgericht        2 dagen training 4 weken support

 

Communicatie met je prospects  direct verbeteren met DISC

 

Tot slot komt er een stukje psychologie om de hoek kijken als we gaan werken met DISC. Elke deelnemer krijgt een uniek inzicht in zijn of haar communicatiestijl. Na de online vragenlijst en analyse krijgen deelnemers een rapport en een werkboekje. In dit werkboekje staan opdrachten waarmee je communicatie met je gasten en klanten direct kan verbeteren. In zowel verkoopgesprekken, onderhandelingen maar ook bij het oplossen van klachten en het omgaan met weerstand kan je DISC praktisch toepassen. De twee trainingsdagen van 09.00-17.00 verspreiden we over een aantal weken. Tussentijds hebben we wekelijks contact met elkaar over de 10-15 bedrijven die je gaat benaderen. We bespreken dan de voortgang en jullie resultaten. Ook wisselen van gedachten over zaken waar je tegenaan loopt en bespreken de mogelijke oplossingen. Deze workshops moeten jou als sales professional veel persoonlijke ontwikkeling opleveren en jouw bedrijf natuurlijk nieuwe business! Na de training kan je gebruik maken van twee maanden online-coaching.

 

Resultaat & deze workshops helpen je om

 

|   Met meer resultaat en plezier suspects en prospects ‘live’ en online te benaderen

|   Zowel koude als alternatieve (Social & New Media) acquisitie methoden te gebruiken

|   Veel minder ‘beren op de weg zien’ om nieuwe bedrijven en organisaties te benaderen

|   Op een andere manier leren met verkoop, weerstand en onderhandelen om te gaan

|   Van een lead een loyale klant te maken en via aanvullende kanalen leads te genereren

|   Meer kansen te vertalen in business

 

 

Investering | meer informatie

 

Duur: 2 dagen | In-company

Locatie: In overleg

Investering: we maken graag een voorstel.

Omdat dit een In-company training is vernemen we graag uw exacte doelen en wensen. Neem s.v.p. even contact met ons op.

Bel dan naar 035-6247915, mail naar info@ollandmarketing.com of stuur een bericht via het contactformulier

 

 


 

Totaal overzicht – trainingen | workshops 

 

Wilt u het totaal overzicht zien van de trainingen en workshops die we bieden? Klik hier

 

Voorbeelden | Cases | Referenties: 

Nieuwsgierig naar business cases, voorbeelden en referenties? Lees verder

Totaaloverzicht opdrachtgevers: |  Hospitality | Theaters  |  City Marketing | Leisure Zakelijke dienstverlening