Topcollege Marc Lammers - Hoe krijg je sporters/teams in de FLOW?

op dinsdag, 04 april 2017. Gepost in Team work

Oud-bondscoach Marc Lammers vertelt over een aantal ingrediënten (regels) om in een ‘flow’ te komen waarin alles lijkt te lukken. Mensen komen niet in een flow als je ze laat doen waar ze niet goed in zijn. Ze komen pas in een flow als ze hun talent mogen inzetten. Gebruik maken van iemands sterke punten geeft bijvoorbeeld energie en zelfvertrouwen. Hoe bouw je aan een collectieve ambitie van een team, hoe krijg je ownership en engagement bij je sporters, hoe verbeter je het zelfvertrouwen en laat je de sporters excelleren? En waar moet je je op focussen om in de flow te komen? Marc neemt je samen met voormalig tophockeyster Minke Booij mee in het proces om met een sporter/team in een flow te komen. Met als uiteindelijk doel op het juiste moment pieken! 

Dit topcollege vond plaats tijdens het Nationaal Coach Congres. Een jaarlijks terugkerend evenement voor trainers en coaches.

James Corden

op woensdag, 21 december 2016. Gepost in Christmas wishes

James caps off 2016 with a Christmas edition of Carpool Karaoke featuring Mariah Carey, Adele, Lady Gaga and other guests throughout the year to sing Mariah's classic "All I Want for Christmas Is You."