Skip to main content


Deelnemers over DISC


Inmiddels heb ik 900 deelnemers blij mogen maken met de uitslagen van hun eigen persoonlijke DISC analyse. Uiteraard zijn er ook een aantal mensen geweest die er moeite mee hadden en zich niet direct herkenden in de uitslagen. Later op de dag of in de week daarna kwamen deelnemers hierop terug. Meestal was de uitslag best wel even confronterend om een of andere reden en moest men even wennen aan ‘de spiegel’. Gelukkig zie ik dat 98% van de deelnemers enthousiast is tot zeer enthousiast. En dat komt vooral ook omdat mensen bij het beantwoorden van de vragen ‘dicht bij zichzelf blijven’ en omdat de DISC methodiek van hoge kwaliteit is. Al jarenlang een beproefde methode!

DISC Team Building ‘in English’

Met een internationaal team heb ik in het Engels een DISC Team Building workshop verzorgt. Wat een mooie dag! Alle talenten, krachten en voorkeuren werden in een keer inzichtelijk gemaakt. Maar natuurlijk ook waar het groeipotentieel zit en waar gewerkt gaat worden aan persoonlijke- en teamuitdagingen, valkuilen en het verder optimaliseren van de samenwerking.

‘Als onderdeel van onze halfjaarlijkse Team Days kwamen we met ons team van 15 man samen in Amsterdam vanuit 7 landen. De DISC workshop gaf een geweldig inzicht in de verschillende persoonlijkheden en eigenschappen binnen ons team. Voor een team dat niet vaak samen in 1 ruimte werkt was dit een hele waardevolle training, met geweldig veel passie, oprechte interesse en humor gebracht door Wouter. Een mooie les voor ieder als individu en om ons team en ieders rol in het team beter te begrijpen’.

Joost Doevedans – Head of Sales Proposales

‘Wat een mooie en bijzondere workshop. Ik was erg nieuwsgierig naar mijn eigen rapport en uitslag. Ik herkende me er volledig in. Het teamwerk en het DISC game waren de leukste onderdelen, maar wel af en toe confronterend. We kunnen nu wel de eerste stappen zetten om onze communicatie te verbeteren’..

Lia – VVV Team

‘In het kader van klantgerichtheid en klantvriendelijkheid zijn we als technisch handelsbedrijf eerst met ‘ons zelf’ aan de slag gegaan. De DISC analyses & workshops waren een schot in de roos, door de persoonlijke, vakkundige en humoristische aanpak van Wouter Olland. Spelenderwijs gingen we met opdrachten en in verschillende groepjes aan de slag. Doordat Wouter een veilige en open sfeer wist te creëren, deed iedereen enthousiast en positief mee. De resultaten en reacties van alle collega’s waren verbluffend goed. Ook in ons dagelijks werk heeft DISC een plek ingenomen. Het waren, leuke, leerzame en resultaatgerichte workshops’.

Jasper Ambagtsheer – Directeur Geometius

Wouter heeft het Sales team van Antropia op professionele en enthousiaste wijze gecoacht. Wat mij persoonlijk heel erg aanspreekt is dat Wouter maatwerk levert. Niet alleen voor het team, maar ook op persoonlijk vlak. Ik heb de afgelopen twee jaar mede door Wouter een enorme sprong vooruit kunnen maken in mijn communicatiestijl. Door middel van het DISC model heeft Wouter inzichtelijk gemaakt wat de verschillende communicatie stijlen zijn binnen het team en hoe we dat op de juiste manier kunnen inzetten in gesprekken met de klant. Het zinnetje “hard op de inhoud en zacht op de persoon” helpt mij nog dagelijks bij de onderhandelingen met klanten en bij het aansturen van het team. Zijn enthousiasme, inlevingsvermogen en professionaliteit wordt door iedereen bij Antropia zeer gewaardeerd.

Kelly Kooij – Ran – Team Alert | Antropia

‘Hele nuttige trainingen en vooral leuk. Ik kan het direct toepassen en ben veel effectiever in mijn communicatie met mijn directeur. Dat liep nogal stroef maar dat is nu definitief voorbij. Ik begrijp mijzelf beter en mijn team’

Bart – Sales Manager Hotel